Në rregull, do të më acarosh nervat e shqiptarëve ngadalë dhe pastaj do të jetë shumë, shumë keq.
Kam një prag tolerance jashtëzakonisht të lartë, por kur gjërat shkojnë përtej këtij pragu, nuk mund ta ndal veten.
Nëse nuk ke ndërmend të heshtësh menjëherë dhe të kuptosh se përvoja ime është ajo që është, por ke ndërmend të vazhdosh të më sfidosh, dhe mbi të gjitha të më fyesh, të premtoj publikisht këtu para të gjithëve se do të të gjej.
Shqiptarët kanë familje dhe miq në të gjithë botën - më beso, nuk do të kem problem të gjej dikë që drejton mbeturina të vjetra S500, IS250 dhe 650i në një kohë të shkurtër. Nëse është e nevojshme, do të paguaj edhe për të marrë IP-në tënde dhe rrjedhimisht adresën tënde, dhe akoma më pak, me pasurinë time, kam problemin më të vogël të paguaj për një biletë avioni për veten time dhe disa miq për të shkuar kudo që jeton. Në fakt, do të jetë kënaqësia ime më e madhe.
Pastaj do të duhet të më thuash drejtpërdrejt para meje se jam idiot dhe gjithçka që më quajte këtu (i ruajta të gjitha fyerjet dhe fjalët e tua).
Le të shohim sa e madhe është goja jote në jetën reale. Le ta zbulojmë. Ke guxim të madh, të fshehur pas tastierës, por do ta shohim sa të madh është, kur të dal para teje.
Dhe ky nuk është kërcënim, ky është një premtim që do të ndodhë kur të kesh harruar gjithçka dhe kur të paktën ta presësh. Më beso. Mezi pres të të njoh.
Nuk më intereson nëse më fshijnë menjëherë dhe më bllokojnë nga forumi, premtimi im qëndron - do të shihemi, më beso, që të shoh sa shumë guxon të tregosh gojën tënde të gjerë personalisht.